Priprema za gletovanje

Priprema za gletovanje

Priprema za gletovanje

Priprema za gletovanje je jedna od radnji koju vršimo pre samog krečenja, odnosno gletovanja. Priprema za gletovanje, gletovanje, krečenje, oblaganje zidova, pregradni zidovi su samo neke od molerskih usluga koje vršimo za fizička i pravna lica. Priprema za gletovanje je početni deo gletovanja, a dobra priprema je pola urađenog posla.

Priprema za gletovanje – Moler

Priprema za gletovanjeNekada je pripremna faza, bez obzira o kom poslu je reč, bitnija od ostalih delova obrade. Da biste posao obavili kako treba, potrebno je da pripremite sav alat, opremu, boje, smesu i ostalo što se od te intervencije zahteva, kako biste prešli na glavnu fazu radova. Ukoliko je priprema dobro odrađena, ne morate da brinete kako će dalje teći sav posao jer ste već obavili jako bitan deo. Što se tiče gletovanja, postoje određena pravila kako najbolje pripremiti glet masu da bi dalji rad bio jednostavniji i lakši za obavljanje. Angažovanjem naših molera nema razloga da Vi razmišljate o tome šta je sve potrebno za dobru pripremu glet mase, to je naš posao i obavljamo ga dugi niz godina.

Priprema za gletovanje se prvenstveno sastoji od pripreme mase, važno je obratiti pažnju na gustinu mase, kao i njen sastav. Dobro pripremljena glet masa je pola posla, međutim postoji još dosta delova pripreme kako bi se konačno započelo sa procedurom gletovanja zidova. Svaki majstor zna da je pre samog gletovanja potrebno pripremiti zid odnosno na njega naneti podlogu koja je obavezna i koja se mora sušiti dva do tri sata. Naši Haus majstori i iskusni moleri vrlo dobro znaju odnos podloge, takozvanog prajmera i odnos vode kako bi se dobila idealna mera. Takođe dosta toga zavisi i od kvadrature prostorije gde se gletovanje vrši, pa samim tim i priprema za gletovanje biva srazmerna zapremini površine na koju se glet masa nanosi.

Sve što je potrebno za obavljanje kvalitetnog gletovanja, znaju naši stručni moleri. Pozovite nas i raspitajte se o svemu što Vas zanima, a mi ćemo Vam pružiti sve potrebne informacije. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, na celoj teritoriji Beograda. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, onda kada to Vama odgovara. Moler Beograd poštuje sve rokove, kao i Vaše vreme. Brza, efikasna i kvalitetna usluga po veoma povoljnim cenama. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine, čak i za vreme praznika.

Call Now Button