Popravka brave

Popravka brave

Popravka brave

Popravka brave je jedna od učestalijih usluga koje pružamo za fizička i pravna lica. Popravka brave, zamena brave kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Popravka brave obuhvata popravku mehanizma, zamenu kvake, cilindra

Popravka brave – Bravar

Popravka braveBravar Beograd obavlja sve vrste kućnih popravki u Vašem domu, ali i poslovnom prostoru, sve što treba je da nas pozovete i kažete o čemu je reč, a mi ćemo se pobrinuti da problem nestane u najkraćem vremenskom roku. Svakodnevno obavimo na stotine intervencija i kućnih popravki širom Beograda pa nije ni čudo što smo postali jedni od najtraženijih za ove vrste usluga. Popravka brave, menjanje brave, popravka vrata, popravka prozora, nameštaja i ostalih kuhinjskih elemenata kao i stolarije u Vašem domu je za naše haus majstore svakodnevna rutina. Ne morate da brinete da li će naši majstori doći na Vašu adresu ukoliko je reč i o najsitnijim popravkama jer je za nas svaki posao podjednako važan.

Ne morate obavljati kupovinu nove brave ukoliko se trenutna pokvarila, možete angažovati naše profesionalne majstore da izvrše njenu popravku ili kupovinu i zamenu brave. Za ovu intervenciju nam neće biti potrebno više od 15 do 20 minuta, a dobićete potpuno funkcionalnu bravu na vratima. Mehanizam brave može da oslabi nakon dugotrajnog korišćenja s obzirom da je reč o potrošnom materijalu, međutim čak i ako dođe do kvara, to ne mora da znači da je on konačan. Haus majstori Beograd vrše popravku brave u svim gradskim opštinama, gde god da se nalazite. U zavisnosti od kog materijala se sastoji brava na vratima i koji deo je potrebno zameniti, vršimo njenu popravku.

Garantujemo Vam brz dolazak na adresu, poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Beograda. Za svaku obavljenu intervenciju dobijate račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga. Sve kućne popravke vršimo po veoma povoljnim cenama. Bez obzira gde se nalazite, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, sve što treba je da nas pozovete, a ukoliko je neka popravka hitna, tu je i naš servis za hitne intervencije. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button