Haus majstor

Haus majstor

Haus majstor

Haus majstor vam stoji na raspolaganju sedam dana u nedelji za sve kućne popravke. Naš haus majstor pruža sve usluge popravki fizičkim i pravnim licima tokom cele godine i praznika. Ukoliko vam je potrebno postavljanje tv na zid, kačenje slika ili sklapanje nameštaja, haus majstor će u kratkom roku biti na vašoj adresi i rešiti svaki problem.

Haus majstor – Sve kućne popravke

Koliko god da održavate Vaš stan ili kuću, neke popravke ili sitne intervencije su neizbežne. Kažu da ko ima kuću uvek ima šta da dograđuje i dorađuje na njoj, moglo bi se reći da ovo takođe važi i za stanove, ali i poslovne prostore. Ako želite da Vaš dom bude apsolutno funkcionalan, održavaćete ga svakodnevno, malo po malo, čak i kada ne postoje kvarovi, dobro je znati kome da se obratite kada do njih dođe. Kao što svaki čovek ima svog odabranog lekara, svaki dom treba da ima odabranog majstora, dozvolite da to bude Haus majstor Beograd.

Opravdaćemo Vaše poverenje najboljom uslugom i to po veoma povoljnim cenama. Znamo da želite samo najbolje za Vaš dom i nećemo Vam pružiti ništa manje od toga. Zadovoljni klijenti su naša najbolja reklama tako da verujemo da ste već čuli za nas, s obzirom da poslujemo na celoj teritoriji Beograda. Ne postoji gradska opština u kojoj naši haus majstori nisu obavljali neku intervenciju. Svakodnevno nas možete pozvati jer smo Vam uvek dostupni i naše linije otvorene u bilo koje doba dana. Svaki dom je ogledalo onoga ko u njemu boravi, a kvalitet usluga koji pružamo je odraz naše firme i zbog toga težimo stalnom usavršavanju i napredovanju kako bismo uvek bili na visini svakog zadatka.

Haus majstor od usluga izdvaja sledeće:

Haus majstor

Sve vrste kućnih popravki na jednom mestu i to: popravka stolarije, odnosno popravka vrata, popravka nameštaja, popravka prozora, popravka roletni, pomeranje nameštaja, kačenje nameštaja, odnosno polica, ušrafljivanje, sklapanje i kačenje polica, zamena vrata, postavljanje gipsanih ramova, krečenje, dihtovanje prozora, pregradni zidovi i apsolutno sve što je potrebno da Vaš dom bude savršeno uređen.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima tako da ovu uslugu dobijate i za Vaš poslovni prostor ukoliko Vam zatreba. S obzirom da svakodnevno obavljamo veliki broj kućnih popravki u svm gradskim opštinama, kao i da se broj poziva svakodnevno povećava, tako i naša firma raste. U timu Haus majstora imamo stručne, kvalifikovane, iskusne i profesionalne majstore koji svoj posao obavljaju na najvišem nivou. Zato gde god da se nalazite i o kakvoj god intervenciji se radilo, brzo dolazimo na vašu adresu.

Posedujemo najsavremeniju opremu radi boljeg i produktivnijeg rešavanja svih popravki u Vašem životnom prostoru. Ulaganjem u svoj dom ulažete u bolji kvalitet života jer ono što Vas okružuje utiče i na Vaše raspoloženje, a mi to i te kako razumemo. Sve što je potrebno da znate su naši kontakt telefoni, kada kvar nastane, tu je Haus majstor Beograd da ga što pre otkloni. Zbog toga ne preporučujemo da sami pokušavate sa određenim popravkama u kući jer na taj način možete napraviti veću havariju od one koja je nastala, a to Vas može koštati dodatnih troškova kao i vremena.

Haus majstori Beograd štede Vaše vreme, ali i novac jer su naše usluge jedne od najpovoljnijih u gradu. Pozovite nas čim do problema dođe i vrlo brzo ga neće biti. Za sigurnost Vašeg doma obavljamo i montažu sigurnosnih rešetaka za vrata, kao i montažu sigurnosnih rešetaka za prozore. A kada je reč o sigurnosti, možete biti sigurni da su sve popravke obavili profesionalci.

Nakon samo jednog angažovanja Haus majstora Beograd, uverićete se u kvalitet usluga koje pružamo. Pored toga poštujemo dogovorene termine za obavljanje intervencija kao i predviđene rokove za njihov završetak. Sa nama se uvek možete konsultovati oko svega što Vas zanima i saopštiti nam Vaše ideje i predloge. Cilj nam je da svaka intervencija protekne na obostrano zadovoljstvo jer su nama klijenti na prvom mestu. Dostupni smo svakog dana u nedelji, tokom cele godine i praznika.

Call Now Button