Zamena baterije

Zamena baterije

Zamena baterije

Zamena baterije je još jedna od vodoinstalaterskih usluga koje pružamo za fizička i pravna lica. Zamena baterije, zamena slavine, zamena gumice na slavini kao i sve ostale usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena baterije takođe podrazumeva i njenu popravku, zamenu mešačke glave, zamenu perlatora, zamenu filtera

Zamena baterije – Vodoinstalater

Zamena baterijeZamena baterije je potrebna ukoliko je došlo do dotrajalosti mešača na prethodnoj bateriji. Kada primetite da voda na bateriji kaplje, najverovatnije je u pitanju dotrajala ili izlizana gumica. Svakako Vam preporučujemo da na prvu sumnju pozovete naše vodoinstalatere kako bi utvrdili o čemu se radi i brzo otklonili problem.

Postoje različiti tipovi baterije i to: baterija za slavine, baterija za kadu, slavine za tuš, ugradne baterije, itd. Vodoinstalater će najbolje znati koja baterija je potrebna za Vaše potrebe odnosno za određene slavine u Vašem domu. Kao i sve ostale, ovu uslugu obavljamo veoma profesionalano i na najvišem nivou.

Zamena baterije na celoj teritoriji Beograda Vam je dostupna u svakom trenutku, dovoljno je da nas pozovete i objasnite o čemu je reč, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. U zavisnosti od toga šta je Vama potrebno, u ponudi mogu biti jednoručne baterije, ugradne baterije, potisne baterije i senzorske baterije.

Takođe se na tržištu mogu naći dvoručne česme, kao i slavine sa dve ili tri cevi. Zamenu baterije obavljamo za pravna i fizička lica, bez obzira da li je reč o privatnom posedu ili poslovnom prostoru, brzo dolazimo na datu adresu i vršimo sve potrebne intervencije.

Na tržištu postoji ogroman izbor svih vrsta baterija, svih modela kao i cena. S obzirom na to da se često menjaju trendovi, odnosno da gotovo svake godine bude izbačen nov model baterije, za kade, đakuzije, itd, Vodoinstalateri Beograd su upoznati sa svim novim stvarima i odlično se snalaze u tome.

Garantujemo Vam brz dolazak na adresu, brzu i efikasnu uslugu po veoma povoljnim cenama. Zamena baterije u svim gradskim opštinama Vam je dostupna u svakom trenutku. Takođe na svaku intervenciju dobijate račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button