Tiplovi

Tiplovi

Tiplovi

Tiplovi, bušenje rupa i postavljanje tiplova je još jedna od usluga koje pružamo za fizička i pravna lica. Tiplovi i njihova montaža su siguran način da zakačite ili okačite nešto na zid. Tiplovi su pogodni za kačenje težih predmeta poput ogledala, polica, radijatora, postavljanje tv na zid, kačenje slika

Tiplovi, bušenje, montaža – Haus majstor

TiploviPotrebno Vam je kačenje polica ili montaža ogledala na zid, a ne želite sami da pokušavate to da obavite, pozovite nas jer vršimo tiplove na svim zidnim površinama. U zavisnosti od onoga što je Vama potrebno, vršimo tiplove za gips, tiplove za stiropor, tiplove za  beton i tiplove za drvo. Odavno je prevaziđeno klasično bušenje rupa u zidu, tiplovi su mnogo bolje rešenje  za montažu svih visećih delova u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Takođe postoje i metalni i udarni tiplovi, naravno sve u zavisnosti od onoga što je potrebno okačiti i same podloge na koju se to montira.

Naši haus majstori vrše tiplovanje na celoj teritoriji Beograda, za pravna i fizička lica. Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate, a mi ćemo na vašu adresu doći u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite. Svakodnevno obavljamo montaže određenih elemenata korišćenjem tiplova, bilo da je reč o stanovima ili poslovnim prostorima širom Beograda. Tiplove takođe montiramo i na pločice što nekada može biti malo komplikovanije u odnosu na ostale podloge, međutim kada to obavljaju naši stručni i iskusni majstori, nema razloga za brigu. Sve vrste usluga vršimo na najvišem nivou, brzo, efikasno, kvalitetno i po veoma povoljnim cenama.

U zavisnosti od težine elementa koji se kači, koriste se i određene vrste tiplova. Zbog toga tiplovi mogu biti različite snage, a za njihov odabir je presudna podloga na koju se montiraju, kao i njeno svojstvo. Tiplovi su u suštini mehaničko pričvršćenje i kada se proces bušenja obavi kako treba, možete biti sigurni da će njihova funkcija biti dugotrajna i postojana. Garantujemo Vam profesionalnu uslugu. Takođe Vam dostavljamo fiskalni račun i pismenu garanciju na svaku intervenciju koju obavimo u Vašem životnom i poslovnom prostoru. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika tako da nas uvek možete kontaktirati.

Call Now Button