Postavljanje TV na zid

Postavljanje TV na zid

Postavljanje TV na zid

Postavljanje TV na zid vršimo za televizore svih modela i veličina. Postavljanje TV na zid, kačenje nosača za tv kao i sve usluge naših haus majstora dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za postavljanje TV na zid dobijate račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga.

Postavljanje TV na zid – Haus majstor

Postavljanje TV na zidKoliko puta su Vam bile potrebne neke usluge koje ne možete da obavite sami, ali ne znate kome da se za to obratite? Ako ni sami ne znate odgovor na ovo pitanje, verujemo da ste bili u takvim ili sličnim situacijama. Mnogi ljudi se često odlučuju na samostalno popravljanje određenih uređaja, montažu nameštaja, zamenu nekih delova, čak i postavljanje televizora na zid. Ono što može da bude naivno jeste to da koliko god neke od rutinskih popravki i intervencija delovale lako i jednostavno, vrlo često izazovu mnogo veći kvar ili štetu, a nekada čak i povredu na radu, što Vas u svakom pogledu može skuplje koštati.

Bez obzira da li su intervencije jednostavne ili komplikovanije, to prepustite nama da rešimo i to po veoma povoljnim cenama. Postavljanje televizora na zid je svakako bolje prepustiti stručnim majstorima koji će to obaviti profesionalno i stabilno, posebno ako je reč o većim i skupim televizorima. Pozovite naše Haus majstore da obave procenu gde bi TV najbolje mogao da stoji, posebno što se tiče nosača za TV koji se montira na zid. Iako su retki slučajevi, sa vrlo malim procentom, ali nekada se zbog samostalnog bušenja zida može dogoditi da se zakači neki od kablova koji sprovode struju i tada šteta može biti fatalna po život. Da ne biste rizikovali toliko, pozovite naše Haus majstore da se pobrinu za Vaš TV.

Kačenje nosača za TV, odnosno postavljanje televizora na zid vršimo na celoj teritoriji Beograda, za pravna i fizička lica. Gde god da se nalazite mi ćemo doći na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku. Garantujemo Vam brzu, efikasnu i kvalitetnu uslugu. Pored garancije kvaliteta, što svakako dobijate pismeno na svaku našu intervenciju, takođe Vam dostavljamo i račun na sve naše usluge. Uvek nas možete kontaktirati jer smo dostupni 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button