Izrada reklamnih tabli

Izrada reklamnih tabli

Izrada reklamnih tabli

Izrada reklamnih tabli svih veličina i modela za sve namene je još jedna od usluga naših haus majstora. Izrada reklamnih tabli, montaža reklamnih tabli, panela kao i popravka reklama dostupna je sedam dana u nedelji, tokom cele godine i praznika. Izrada reklamnih tabli se vrši za sve potrebe klijenata i za svaki džep.

Izrada reklamnih tabli – Haus majstor

Izrada reklamnih tabliImate svoju firmu/privatan biznis, imate odličan slogan, ali ono što još uvek možda nemate je reklamna tabla? Onda je pravi trenutak da se obratite našim majstorima koji se bave izradom reklamnih tabli na celoj teritoriji Beograda i to po veoma povoljnim cenama. Za svaki posao je važno da njegovo reklamiranje bude veoma profesionalno, a mi to vrlo dobro znamo i razumemo potrebe klijenata. Dovoljno je da nas pozovete i saopštite nam o čemu je reč i kakve reklamne table biste želeli da uradimo za Vas, pa ćemo uz zajednički dogovor doći do najboljeg rešenja. Ukoliko do sada niste imali potrebe za reklamnom tablom, tu smo za sva Vaša pitanja, ali i predloge.

Izrada reklamnih tabli se vrši od različitih materijala što se takođe možete konsultovati sa nama. Koje god veličine tabli da Vam trebaju mi imamo rešenje za sve Vaše potrebe. Reklamne table svih dimenzija i veličina u zavisnosti od onoga šta je Vama potrebno i o kom montažnom prostoru je reč. Takođe table koje izrađujemo mogu biti jednostrane ili dvostrane, odnosno reklama može biti urađena i na prednjoj i na zadnjoj strani. Ako je reč o jednostranim tablama, one se najčešće montiraju na fasadu objekta direktno. Haus majstori Beograd su do sada izradili veliki broj reklamnih tabli u gotovo svim gradskim opštinama pa imamo velikog iskustva u ovom poslu.

Izradu reklamnih tabli obavljamo na najvišem nivou i prema svim standardima ovog posla. Bez obzira da li ste pravno ili fizičko lice, izradu reklamnih tabli vršimo za sve. Vaše je samo da se javite i raspitate o svemu što Vas zanima i da se dogovorimo oko detalja u vezi sa dimenzijama, bojom i veličinom reklamne table. Garantujemo Vam kvalitetnu i profesionalnu uslugu po veoma povoljnim cenama. Reklamne table takođe mogu biti i osvetljene LED rasvetom, pa ukoliko želite takvu vrstu reklamne table samo nam recite. Dostunpni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button