Sklapanje nameštaja

Sklapanje nameštaja

Sklapanje nameštaja

Sklapanje nameštaja i popravka nameštaja su još neke od usluga koje naši haus majstori pružaju za fizička i pravna lica. Sklapanje nameštaja podrazumeva kompletno sklapanje nameštaja, koje uključuje sklapanje kancelarijskog nameštaja, sklapanje stolova, sklapanje ormana, sklapanje fiokara, sklapanje kancelarijskih fotelja i još mnogo toga…

Sklapanje nameštaja – Haus majstor

Sklapanje nameštajaKupovina nameštaja može da Vam zada glavobolju, ali sklapanje nameštaja je posebno komplikovano ukoliko to morate da obavite sami. Međutim, danas čak i za sklapanje nameštaja možete angažovati stručno lice koje ovaj posao odlično obavlja. U nekim prodavnicama nameštaja imate samo mogućnost kupovine i dostave dok sklapanje nameštaja obavljate ili Vi ili majstori koje za to angažujete. Ako već ima potrebe za angažovanjem nekoga da sklopi nameštaj u Vašem domu, onda se odlučite za Haus majstore Beograd jer garantovano dobijate kvalitetnu uslugu po veoma povoljnim cenama. Otvoreni smo za sve predloge, dogovore i ono što je našim klijentima veoma važno jeste to da poštujemo sve zakazane rokove.

Pored sklapanja nameštaja naši majstori pružaju i uslugu montaže nameštaja, kao i pomeranje nameštaja. Zašto biste se mučili da sami obavljate ove teške zahvate u Vašem stanu, kada za to možete angažovati naše stručne majstore. Ukoliko renovirate stan ili vršite premeštaj teškog i velikog nameštaja u domu, dostupni smo za sve Vaše potrebe. Sastavljanje i rastavljanje nameštaja, kačenje polica, zamena plakara ili pričvršćivanje elemenata u Vašem domaćinstvu su za nas deo svakodnevnog posla. Zašto biste se mučili da obavljate sami intervencije u kojima nemate dovoljno ili nimalo iskustva, kada za to možete angažovati stručne i licencirane haus majstore koji će sve navedeno obaviti umesto Vas.

Montaža nameštaja vršimo na celoj teritoriji Beograda za pravna i fizička lica. Garantujemo Vam brz dolazak na adresu, kao i kvalitetnu uslugu za koju ćete dobiti račun i pismenu garanciju. Montaža i demontaža nameštaja više ne mora da predstavlja glavobolju za Vas, ukoliko se obratite nama putem naših kontakt servisa, kao i servisa za hitne intervencije koji uključuje hitne usluge. Nakon Vašeg poziva dolazimo na datu adresu u najkraćem vremenskom roku, a s obzirom da poslujemo u svim gradskim opštinama to neće biti problem. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine, čak i za vreme praznika.

Call Now Button