Zamena utičnice

Zamena utičnice

Zamena utičnice

Zamena utičnice spada u naše učestalije elektro usluge. Zamena utičnice, zamena prekidača, zamena sijaličnog grla kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena utičnice podrazumeva i zamenu trofazne utičnice, zamenu utikača, zamenu kabla

Zamena utičnice – Električar

Zamena utičniceElektričar Beograd vrši sve vrste popravki na Vašim električnim aparatima, kao i elektro instalacijama. Od zamene utičnice do kompleksnijih popravki, možete nas angažovati u svakom trenutku. Ono što je važno prilikom svake popravke, jeste to da je vrši kvalifikovano lice kako ne bi došlo do nekih iznenadnih i neprijatnih situacija, ali i rizika za Vašu bezbednost. Svi električari iz našeg stručnog tima su kvalifikovani za obavljanje najsitnijih i najkrupnijih popravki koje se tiču električne energije. Dovoljno je samo da nas pozovete i informišete se o uslugama koje nudimo ili nam saopštite Vašu situaciju, a mi ćemo odmah doći na Vašu adresu i videti o čemu je reč.

Kada se radi o zameni utičnice, za nas je to vrlo jednostavna procedura. S obzirom da dnevno obavimo barem jednu intervenciju zamene utičnice, možemo slobodno reći da nam za ovaj posao ne treba više od 15 minuta. Naše usluge su brze, efikasne i kvalitetne, po veoma povoljnim cenama u šta ćete se i uveriti nakon samo jednog dolaska. Osnovno što je potrebno znati a tiče se zamene utičnice jeste to da postoje trofazne, monofazne, mrežne, antenske i telefonske utičnice, a da mi vršimo zamenu apsolutno svih tipova utičnica. Većina utičnica se ugrađuje u zid, ali postoje i one koje se montiraju na zid. Bez obzira na tip utičnice, zamena je uvek ista, odnosno obavlja se na isti način. Na tržištu postoje utičnice sa plastičnim i keramičkim jezgrom, mada su utičnice sa keramičkim kvalitetnije.

Mi poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Beograda, te zamenu utičnica vršimo gde god da se nalazite. Uvek nas možete kontaktirati i putem servisa za hitne intervencije. Dostupni smo Vam u bilo koje doba dana, posebno ako se radi o intervencijama koje zahtevaju brzu reakciju. Naše radno vreme je 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, a radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button