Montaža polica

Montaža polica

Montaža polica

Montaža polica kao i kompletno sklapanje nameštaja radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Montaža polica, montaža stolica, montaža stolova kao i sve ostale usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Montaža polica – Haus majstor

Montaža policaNaizgled jednostavna montaža polica može biti dosta komplikovana ukoliko ne umete da se snađete sa njenim postavljanjem. Nema potrebe da se mučite i gubite vreme pokušajima da sami obavite montiranje police jer smo mi tu da celokupan posao završimo u što kraćem vremenskom roku. Vaše je samo da odaberete odgovarajuću policu, nađete mesto u stanu ili poslovnom prostoru na kojem biste voleli da se ona nalazi, a mi ćemo se pobrinuti za to da polica bude montirana u ravni i baš onako kako ste Vi zamislili. Za nas je montaža polica jednostavna intervencija koju svakodnevno obavljamo na celoj teritoriji Beograda, u svako doba.

Osim toga što nas možete angažovati za potrebe montaže polica, takođe vršimo i montažu svih visećih elemenata u Vašoj kuhinji, kao i ostalim prostorijama u kući ili stanu. Kod svake intervencije, pa tako i ove je veoma važno da sve bude obavljeno na najvišem nivou kvaliteta. Nikako ne želite da se nakon montaže polica vide tragovi radova na zidu ili nekoj drugoj podlozi. Montaža polica će biti obavljena profesionalno, bez nereda i tragova intervencije. Kakvog god da su oblika, nama montaža polica ne predstavlja problem. Nema razloga da sami pokušavate sa ovom intervencijom jer haus majstori odlično znaju da se pobrinu za montažu svih tipova polica i visećih elemenata.

Montažu polica obavljamo na celoj teritoriji Beograda za fizička i pravna lica. Pozovite nas i na Vašu adresu dolazimo u dogovorenom terminu. Bilo da su u pitanju metalne ili drvene police, pozovite nas i rezervišite termin koji Vam odgovara. Prednost naših usluga jesu brzina, efikasnost i pristupačne cene montaže polica. Kako bi Vaš dom ili poslovni prostor dobio još lepši izgled, prepustite nam da se pobrinemo za profesionalno montiranje polica koje vršimo u svim gradskim opštinama.

Call Now Button