Kačenje slika

Kačenje slika

Kačenje slika

Kačenje slika je još jedna od usluga naših haus majstora. Kačenje slika se može raditi uz pomoć tiplova ili pak uz pomoć eksera zakucanog u zid, a sve u zavisnosti od težine slike. Sigurniji način za kačenje slike su svakako tiplovi, jer je dugotrajnije, stabilnije i bez ikakve mogućnosti padanja sa zida…

Kačenje slika – Haus majstor

Kačenje slikaIako to mnogima delovalo jednostavno, kačenje slika je ipak intervencija koja se mora pažljivo i precizno odraditi. Ukoliko veoma vodite računa o estetici svoga doma, želećete da svaki detalj u njemu bude odrađen profesionalno i kvalitetno. Ako do sada niste znali koga da angažujete za kačenje slika u kući, stanu, poslovnom prostoru, možete se obratiti nama u svakom trenutku i informisati se o svemu što Vas zanima. Haus majstori Beograd pored ove intervencije obavljaju još mnogo drugih, tako da smo Vam na raspolaganju za sve kućne popravke koje mogu uključivati i pomeranje nameštaja, popravku nameštaja, popravku vrata, popravka brave itd.

Bez obzira da li se radi o rigipsu, gipsanom zidu, betonskom zidu ili nekoj drugoj podlozi, aši Haus majstori će Vam pružiti odličnu i kvalitetnu uslugu po veoma povoljnim cenama. Kačenje slika na potpuno nov i poboljšan način, a sve zarad lepšeg izgleda na Vašem zidu čak i nakon skidanja slike ukoliko to odlučite u nekom trenutku. Kačimo slike svih oblika i dimenzija, na Vama je samo da nas pozovete i objasnite šta želite, a mi ćemo doći na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku. Kačenje slika vršimo za pravna i fizička lica na celoj teritoriji Beograda, gde god da se nalazite.

Najsavremenije kačenje slika takođe obuhvata i metoda kačenja slika koja se sastoji od šina koje se montiraju na zid i mogu imati mnogo širu namenu, pa se osim slika mogu kačiti i neke druge stvari koje želite da postavite na zidove, poput dekorativnih detalja, satova i svega što poželite. S obzirom da sve naše usluge vršimo u svim gradskim opštinama, možete nas angažovati i za sve ostale intervencije u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika. Možete nas dobiti u bilo koje doba dana pozivom na naše kontakt telefone.

Call Now Button