Zamena gumice na slavini

Zamena gumice na slavini

Zamena gumice na slavini

Zamena gumice na slavini je još jedna od usluga u okviru popravke slavine. Zamena gumice na slavini, zamena slavine, zamena baterije, zamena perlatora, zamena filtera su samo neke od usluga koje pružamo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Zamena gumice na slavini takođe vršimo i na česmama svih modela kao i na tuš baterijama.

Zamena gumice na slavini – Vodoinstalater

Zamena gumice na slaviniGumice na slavini imaju važnu ulogu, odnosno tu su kako bi sprešile izbijanje vode i njeno curenje. Kada primetite da je voda na slavini česme ili tuš kabine počela da curi, to je jasan znak da pozovete naše vodoinstalatere koji će u najkraćem roku izvršiti zamenu gumice na slavini.

Kada je slavina u Vašem domu neispravna, to može da utiče i na račune za vodu, koji iako na početku budu zanemarljivi, kasnije mogu da Vam naprave veći iznos i bespotreban trošak. Za brzo, jednostavno i lako menjanje gumice na slavini, angažujte naše vodoinstalatere koji će ovu intervenciju obaviti po veoma povoljnim cenama.

Poslujemo na celoj teritoriji Beograda i ove usluge vršimo za pravna i fizička lica. Gde god da se nalazite mi ćemo doći na Vašu adresu, bez obzira o kakvoj intervenciji da je reč.  Dovoljno je samo da nas pozovete a mi ćemo doći na Vašu adresu i srediti kvar, kakav god da je.

Pored toga što gumica štiti slavinu od curenja vode, odnosno sprečava da do toga dolazi, uloga gumice je takođe i ta da slavinu što duže drži ispravnom i postojanom. Mada je za mnoge ova procedura jednostavna na izgled, ipak je mnogo bolja opcija da pozovete vodoinstalatera kako bi se zamena gumice obavila, nego da to rešavate sami.

Ne morate brinuti da li ćemo na Vašu adresu doći čak i zbog ovako „sitne“ intervencije jer su nama sve popravke podjednako važne. Zamena gumice na slavini u kuhunji ili kupatilu je za nas rutinska intervencija za koju nam nije potrebno više od petnaestak minuta.

Gde god da se nalazite u svim gradskim opštinama, tu smo da priteknemo u pomoć, o čemu god da je reč. Brza i efikasna usluga je ono što dobijate kod nas pozivom na servis za hitne intervencije. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine, čak i za vreme praznika.

Call Now Button