Zamena slavine

Zamena slavine

Zamena slavine

Zamena slavine je još jedna od usluga koju naši vodoinstalateri pružaju za fizička i pravna lica. Zamena slavine, zamena gumice na slavini, zamena baterije kao i sve hitne intervencije u slučaju gde curi voda iz slavine ili gde slavina curi na spoju, dostupni smo 24h dnevno, sedam dana u nedelji. Zamena slavine kao i za sve vodoinstalaterske usluge možete nas pozvati tokom cele godine i praznika.

Zamena slavine – Vodoinstalater

Zamena slavineImate problem sa slavinom koja curi, bilo da je reč o sudoperi, lavabou ili slavini tuš kabine, odnosno kade? Naš vodoinstalater će obaviti potrebnu zamenu slavine kako bi problem gubitka vode na ovaj način bio rešen. Mnogi curenje vode iz slavine uzimaju zdravo za gotovo i ne reaguju uvek na vreme. Međutim, dokazano je da se prilikom čak najmanjeg curenja vode potroši dosta na mesečnom nivou, a ovo takođe utiče i na Vaše komunalne račune.

Pored toga što se voda bespotrebno troši na ovaj način, ukoliko se na vreme reaguje, učinićete veliku ličnu uštedu, ali ćete i ekološki uticati na uštedu vode naše Planete. Svest o tome da je svaka, pa čak i najmanja ušteda bitna, učiniće da reagujete i u drugim situacijama na vreme, pa kada primetite da voda u Vašem stanu curi na još nekim mestima, brže ćete reagovati.

Vodoinstalater Beograd vrši zamenu slavine na celoj teritoriji Beograda, za pravna i fizička lica. Ukoliko niste imali iskustva u ovim poslovima, ne preporučujemo Vam da sami pokušavate sa zamenom slavine jer na taj način možete napraviti mnogo veću štetu, a potrošićete i više vremena za ovu intervenciju za koju je našim vodoinstalaterima potrebno svega dvadesetak minuta.

Angažovanjem naših vodoinstalatera, dobijate brzu, kvalitetnu i efikasnu uslugu po veoma povoljnim cenama. Gde god da se nalazite, mi ćemo na Vašu adresu doći u najkraćem vremenskom roku. Na tržištu postoji veliki izbor slavina, svih modela, tipova i boja, a u dogovoru sa nama odaberite samo najbolje za Vaš dom. U zavisnosti od toga koju slavinu je potrebnozameniti, naši vodoinstalateri će Vam reći koja je najbolji izbor. Tu smo za sve vrste konsultacija i da odgovorimo na sva Vaša pitanja.

Kada je situacija hitna, uvek možete kontaktirati naš servis za hitne intervencije. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button