Gletovanje

Gletovanje

Gletovanje

Gletovanje zidova pružamo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Gletovanje zidova, krečenje, oblaganje zidova, obrada špaletni, spušteni plafoni kao i sve molerske usluge pružamo tokom cele godine i praznika. Gletovanje zidova takođe podrazumeva i priprema za gletovanje, šmirglanje zidova

Gletovanje – Moler

GletovanjeAko Vam je potrebno gletovanje zidova u stanu, kući ili poslovnom prostoru, obratite se našim molerima koji će to obaviti brzo, efikasno i profesionalno, po veoma povoljnim cenama. Znamo da je klijentima važno da gletovanje zidova bude obavljeno na najvišem nivou i zbog toga smo tu da opravdamo sva njihova očekivanja i poverenje koje su nam ukazali. Pored ove usluge, sve vrste kućnih popravki, krečenje, sređivanje plafona i ostalo, vršimo po najvišim standardima ovog posla. Možete nas angažovati u svakom trenutku jer naš tim čini veliki broj stručnih i iskusnih majstora koji su kvalifikovani za vršenje ovih intervencija i koji će na Vašu adresu doći u najkraćem vremenskom roku.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Beograda, ukoliko imate neka dodatna pitanja uvek nas možete pozvati u bilo koje doba dana. Poštujemo sve predviđene rokove za početak i završetak gletovanja kako bi Vaš životni ili stambeni prostor što pre ponovo mogao da bude funkcionalan. Za potrebe gletovanja koristimo samo najbolji materijal, kao i alat uz pomoć kojeg i ova intervencija prolazi glatko i bez odugovlačenja. Moler Beograd poštuje Vaše vreme i novac, zbog toga smo u ovom poslu među najboljima. S obzirom da je za gletovanje zidova potrebna dobra podloga i priprema, haus majstori vrše sve radove koji prethode samom gletovanju. Priprema glet mase je takođe veoma važna i kada se ona obavi pravilno, ostatak posla ide mnogo lakše.

Ono što je potrebno da znate jeste to da nas uvek možete angažovati jer vršimo gletovanje u svim gradskim opštinama. Možete nas pitati sve što Vas zanima i saopštiti nam ukoliko imate određene želje i ideje u vezi daljeg krečenja sobe, odnosno poslovnog prostora. Za svaku našu intervenciju dobijate račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button