Obrada špaletni

Obrada špaletni

Obrada špaletni

Obrada špaletni je još jedna od usluga koju pružamo nakon montaže prozora. Ukoliko ste nedavno zamenili prozor i potrebna vam je obrada špaletni, dostupni smo sedam dana u nedelji, tokom cele godine i praznika. Obrada špaletni, popravka prozora, dihtovanje prozora kao i sve molerske usluge možete pronaći na istoj adresi.

Obrada špaletni – Moler

Obrada špaletniNa našem sajtu se možete informisati o svim uslugama, od najsitnijih popravki i ugradnji elemenata, do onih krupnijih intervencija za koje je potrebno nešto više vremena i materijala. Bilo da vam je potrebno krečenje, gletovanje, popravka nameštaja ili nekim drugim krupnijim zahvatima, Haus majstori Beograd posao obavljaju profesionalno. Tokom dosadašnjeg rada i iskustva u pružanju svih majstorskih usluga, stekli smo dosta saradnika i redovnih klijenata koji se obraćaju upravo nama za sve ono što je potrebno popraviti u njihovim domovima. S obzirom da popravke obavljamo u svim gradskim opštinama, dostupni smo Vam u svakom trenutku i spremni da dođemo na Vašu adresu kada to Vama odgovara.

Obrada špaletni se vrši nakon ugradnje nove stolarije, odnosno prozora i vrata. Za sve one koji nisu upućeni u čitavu proceduru, ovo je obrada koja se vrši lepljenjem gipsanih ploča gde kao završnica ide aluminijumska lajsna koja takođe ima svoju finalnu obradu, odnosno obavlja se bandažiranje. Ukoliko staru drvenu stolariju menjate novom i potrebno je da se obavi obrada špaletni, znate kome se uvek možete obratiti. Moler Beograd Vam je na raspolaganju u svakom trenutku, čak i ako imate neka pitanja i nejasnoće u vezi sa ovom uslugom. Međutim, dovoljno je samo da nas pozovete a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo kako Vi ne biste razmišljali o ovome.

Pored obrade špaletni, još neke od intervencija koje vršimo su i popravka prozora, popravka vrata, popravka nameštaja i sve ostale intervencije u Vašem domu. Naše usluge su brze, efikasne i kvalitetne, po veoma povoljnim cenama. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji grada i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite. Za svaku intervenciju Vam dajemo račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga. Dostupni smo 24h, sedam dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button