Spušteni plafoni

Spušteni plafoni

Spušteni plafoni

Spušteni plafoni je još jedna od usluga koje vršimo u okviru molerskih usluga naših haus majstora. Spušteni plafoni, gletovanje, krečenje kao i sve molerske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Spušteni plafoni su uobičajeni kod ugostiteljskih objekata jer daju poseban estetski izgled samom prostoru. Spušteni plafoni se mogu naći kako u poslovnim prostorima, kancelarijama tako i u stanu, kući…

Spušteni plafoni – Moler

Spušteni plafoniStil gradnje stanova, kuća i svih drugih objekata se tokom godina menjao i to će se i ubuduće događati. Nekada su bili moderni visoki plafoni i imala ih je gotovo svaka kuća, međutim danas je dosta drugačije, posebno kada je reč o novoj gradnji. Dizajn čitavog enterijera se velikom brzinom menja, pa je samim tim i potražnja za majstorskim uslugama veća. Sa nama se uvek možete konsultovati ukoliko imate neke nedoumice oko detalja koji se odnose na spuštene plafone. Pored usluge ovog tipa, takođe obavljamo i krečenje Vašeg doma i poslovnog prostora, gletovanje, oblaganje zidova i pregradne zidove.

Spušteni plafoni su postali česta potražnja od strane naših klijenata, što zbog funkcionalnog, tako i zbog estetskog dela. Uslov za intervenciju spuštenih plafona je da već imate dovoljno visok plafon, odnosno tavanicu, kako bi radovi mogli da se izvedu. Postoji opcija spuštanja samo određenog dela plafona, ali je sve stvar dogovora, vaših ideja, kao i fizičkih mogućnosti samog prostora. S obzirom da se na tržištu može pronaći veliki izbor materijala za obavljanje spuštanja plafona i u vezi sa tim se možete dogovoriti sa našim majstorima, u slučaju da imate sopstvene predloge. Kontaktom na neki od naših telefona možete saznati sve potrebne informacije kao i cene usluga.

Spušteni plafoni na celoj teritoriji Beograda za pravna i fizička lica su ono što radimo veoma često, s obzirom da poslujemo u svim gradskim opštinama. Ako ste nameravali da u Vašem domu napravite nov raspored, unesete inovacije i jednostavno sredite životni prostor po poslednjoj modi, onda je odličan trenutak da nas angažujete jer ćemo Vam sve to omogućiti po veoma povoljnim cenama. Nakon svake intervencije Moler Beograd vam daje račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga. Garantujemo kvalitet i brz dolazak na adresu. Dostupni smo 24h, sedam dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika, vaše je samo da nas pozovete.

Call Now Button