Pregradni zidovi

Pregradni zidovi

Pregradni zidovi

Pregradni zidovi su zgodan način da se od jedne sobe ili kancelarije dobiju dve sobe / kancelarije. Pregradni zidovi su takođe korisni za poboljšanje privatnosti stanara ili korisnika prostora. Pregradni zidovi, oblaganje zidova, gletovanje, krečenje kao i sve molerske usluge možete dobiti na jednom mestu.

Pregradni zidovi – Moler

Pregradni zidoviHaus majstori Beograd obavljaju sve vrste kućnih popravki, od popravke brave do pregradnih zidova. S obirom na to da obuhvatamo sve domene kućnih intervencija, takođe vršimo i gletovanje, pripreme za gletovanje, krečenje, spuštene plafone, pomeranje nameštaja i apsolutno sve što može da Vam zatreba. Znamo da mnogi vole sami da obavljaju određene kućne intervencije, međutim zašto biste trošili mnogo više vremena i živaca na to, kada samo jednim pozivom možete dobiti brzu i kvalitetnu uslugu po veoma povoljnim cenama. S obzirom da sve što može da Vam zatreba imamo na jednom mestu, dovoljno je da nas kontaktirate i saopštite nam šta tačno želite i o kakvoj intervenciji je reč.

Pregradni zidovi su odlični ukoliko želite da od jedne veće prostorije napravite dve manje prostorije. Nekada su se za to koristila takozvana „harmonika vrata“ međutim pregradni zidovi su mnogo bolja i lepša opcija. Pored toga što dobijate sasvim drugačiju prostoriju, menja se i estetski izgled Vašeg stana, odnosno kuće. Pregradne zidove radimo u svim gradskim opštinama, bez obzira da li je reč o privatnom smeštaju ili poslovnom prostoru. Pregradni zidovi daju sasvim novu dimenziju Vašem prostoru i mogu ga dodatno ukrasiti. Uglavnom se sastoje od gipsane podloge i veoma su postojani i praktični. Kada angažujete stručne majstore za montiranje pregradnih zidova nema potrebe za brigom. Zbog toga smo Vam uvek na raspolaganju čak i radi konsultacija oko čitavog procesa ove intervencije.

Ako želite da dobijete brzu, efikasnu i kvalitetnu uslugu od strane odličnih majstora, kontaktirajte naše dežurne servise i saznajte šta sve nudimo. Pregradni zidovi na celoj teritoriji Beograda, gde god da se nalazite jer Moler Beograd i naš tim profesionalnih majstora svuda posluje. Garantujemo Vam odličnu saradnju, poštovanje svih rokova i brz dolazak na adresu. Takođe na svaku našu intervenciju dobijate račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button